جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
حجت الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی حسینی همدانی - نماینده ولی فقیه در استان البرز

حوزه/ نماینده ولی فقیه در استان البرز با تاکید بر این که نمی توان انقلابی بود و با ولایت فقیه فاصله داشت، گفت: برخی می‌خواهند با انحراف افکار عمومی و به دست گرفتن جو عمومی، اهمیت فتنه ۸۸ و مسئله حصر به یک دعوای سیاسی تقلیل داده و حصر سران فتنه را عادی‌سازی کرده و نظام را وادار به عقب‌نشینی کنند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از کرج، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی حسینی همدانی، در جمع استادیاران طرح صالحین استان البرز، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری بر انقلابی بودن، موضع‌گیری انقلابی داشتن و در مصوبات مبانی انقلاب را در نظر گرفتن، نشان از محوریت اصل ولایت‌فقیه به‌عنوان یکی از مبانی ریشه‌ای انقلاب اسلامی در تمام مسائل دارد.

وی با بیان اینکه نمی‌توان انقلابی بود و از ولایت‌فقیه فاصله داشت، افزود: القائاتی چون اسلام منهای روحانیت و انقلاب اسلامی بدون ولی‌فقیه که امروز در سطوح مختلف و با ظرافت تمام، هدف تبلیغ دشمنان و عناصر داخلی آن‌هاست، وظیفه‌ی شما برای آگاه‌سازی جامعه را سنگین‌تر می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز، ادامه داد: بحث ولایت‌فقیه باید به‌صورت متناوب مورد تبیین و بازخوانی قرار گیرد و بسیاری از مسائل به‌ ظاهر جناحی و سیاسی که امروز در جامعه مطرح می‌شود، به‌منظور آسیب رساندن به این اصل اساسی انقلاب است.

وی با تأکید بر توسعه‌ مباحث توحیدی در جامعه، گفت: وقتی باور به توحید و به ‌تبع آن معاد در روح اشخاص بنشیند، خواه‌ ناخواه اخلاق و فرهنگ جامعه اصلاح می‌شود و اگر بررسی کنید ریشه‌ی تمام خلاف‌هایی که وجود دارد، به دلیل ضعف در توحید و معاد باوری فرد است.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به تلاش بعضی جریانات برای کمرنگ کردن اهمیت فتنه ۸۸ و تقلیل مسئله حصر به یک دعوای سیاسی، بیان داشت: برخی می‌خواهند با انحراف افکار عمومی و به دست گرفتن جو عمومی، حصر سران فتنه را عادی‌سازی کرده و نظام را وادار به عقب‌نشینی کنند.

امام‌ جمعه کرج ادامه داد: در همین راستا تلاش می‌کنند با طرح سؤالاتی چون «آیا در اسلام حصر داریم؟» یا «چرا محاکمه‌شان نمی‌کنید؟» دستگاه قضایی، شورای امنیت ملی و حتی رهبری را زیر سؤال ببرند؛ درحالی‌که حصر مسئله‌ی جدیدی نیست؛ حصر در فقه اسلامی، جایگاهی بین «زندان» و «تبعید» دارد و روشن‌ترین نمونه‌ تاریخی آن نیز، حصر بعضی از سران جنگ جمل، توسط امیرالمؤمنین (علیه السلام) است.

رئیس شورای حوزه علمیه استان البرز با تأکید بر لزوم تبیین وجوه مختلف فتنه سال ۸۸ و روشنگری در خصوص آن، تأکید کرد: باید با روشنگری، مخاطبان را با حقیقت وقایع آشنا ساخت تا مطالبی که اذهان را خراب و منحرف می‌کنند، فرصت بروز و ظهور و توسعه در جامعه پیدا نکنند.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به جریانات اخیر منطقه و تلاش‌ها برای استقلال کردستان عراق، تصریح کرد: خودمختاری اقلیم کردستان عراق، تلاش صهیونیسم برای تأسیس شعبه‌ اسرائیل در منطقه است و به این منظور نیز حرکت حساب‌ شده و سازمان‌دهی شده‌ای را طراحی کرده‌اند.

رئیس شورای حوزه علمیه استان البرز ادامه داد: با توجه به جمعیت قریب به ۵ میلیون نفری مناطق کردنشین در عراق و همچنین جمعیت قابل توجه اقوام کرد در ایران و  نزدیک به ۸ تا ۱۰ میلیون نفر کرد زبان ساکن ترکیه و قرابت قومی و هم‌زبانی این مناطق باهم، تلاش می‌شود تا به بهانه استقلال قومی، کشورهای منطقه را تجزیه کنند و این برنامه را از عراق آغاز کرده‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی با اشاره به برنامه همه پرسی استقلال کردستان عراق در سوم مهرماه، گفت: ۱۵ حزب کرد در این منطقه فعال هستند که دو حزب مخالفت جدی با این مسئله ‌دارند؛ ولی افرادی مانند بارزانی با حمایت صددرصدی اسرائیل، شدیداً به دنبال این تجزیه هستند که منطقه را به‌شدت متشنج خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در صورت تحقق خودمختاری کردستان عراق، در پی حضور اسرائیل و گروه‌های تروریستی در این منطقه، امنیت کشورهای همجوار دچار تهدید خواهد شد و وضعیت حادّی در خاورمیانه به وجود خواهد آمد.

نماینده ولی فقیه در استان البرز افزود: اسرائیل با استقلال کردستان به دنبال رسیدن به مرز رود فرات، به‌عنوان یکی از شعارها و باورهای عقیدتی صهیونیسم است و درعین‌حال در پی سلطه بر منابع غنی نفتی این منطقه و استقرار پایگاه‌های نظامی خود در منطقه و ایجاد مزاحمت برای محور مقاومت است.

رئیس شورای حوزه علمیه استان البرز خاطرنشان کرد: جدایی اقلیم کردستان عراق از این کشور، تبعات منفی زیادی برای همین اقلیم نیز خواهد داشت که اختلافات داخلی احزاب، درگیری با سایر اقوام ساکن در این منطقه، قطع صادرات نفت، بسته شدن مرزهای این منطقه با ایران و عراق و ترکیه، قطع درآمدهای گردشگری این منطقه در پی افزایش بحران‌های داخلی اجتماعی و همچنین افزایش بدهی‌های این منطقه به بالاتر از مبلغ ۲۵ میلیارد دلاری کنونی، بخشی از این تبعات هستند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha